Tamara de Bel


Ik ben Tamara de Bel en trotse moeder van Joyce en Joey de Bel, mijn lieve knappe man en vader van onze kinderen is maar 43 jaar mogen worden en op 1 april 2023 aan de gevolgen van darmkanker overleden. In de periode dat bij Jos de ziekete ontdekt werd was ik druk bezig met mijn opleiding als speltherapeut. Deze opleiding was een ontzettend groot cadeau in mijn proces en het was niet makkelijk, maar het heeft me wel ontzettend veel inzichten gegeven in mezelf als persoon en de krachten die al in mij aanwezig waren en tijdens deze periode wel zichtbaar moesten worden. Ik ben een helper en dat is in deze periode ook nog meer naar voren gekomen. Ook nu na het afronden van mijn opleiding, het opzetten van mijn eigen praktijk en alle ballen in de lucht houden als alleenstaande werkende moeder. Ben je meer geinteresseerd in wat er nog meer in mijn rugzak zit qua werkervaring kun je hier klikken op mijn CV waar ik erg trots op ben!

Voor mij zijn de afgelopen periode de puzzelstukken in elkaar gevallen, waardoor ik duidelijk voor ogen heb wat ik wil. Waar ik me eerst onzeker voelde, voel ik me nu zeker en sterk. Ik heb mijn kracht gevonden welke ik altijd al bij me droeg als kind, maar waar ik me nooit bewust van ben geweest. Ik gun het iedereen om deze eigen kracht te ontdekken en te leven vanuit deze kracht. Ik voel dat ik nu zoveel meer ben dan moeder, speltherapeut, ervaringsdeskundige, vrouw, weduwe, coach en verbinder. Alles staat met elkaar in verbinding en als ik ergens kom dan kan ik al deze puzzel stukken van mezelf niet los van elkaar zien. Ik ben altijd al een mensen mens geweest en krijg er zoveel energie van om met andere mensen de verbinding aan te mogen gaan en een stukje met ze mee te mogen kijken.

Nu ik voor mijn gevoel 1 van de ergste dingen mee heb gemaakt die je in je leven mee kan maken voel ik nog meer hoe krachtig ik ben en hoe alles met elkaar verbonden is. Zo ook met mijn logo van de vlinder, waarbij het echt een grote puzzel was om hem uiteindelijk in de vorm waar hij nu is naar buiten te brengen. De vlinder heeft met zo ontzettend veel mooie verbindingen en inzichten gegeven dat ik er zelf nog regelmatig door betoverd word. Het regelmatig in beeld brengen van mijn eigen vraagstukken en die van andere zorgt ervoor dat ik in ontwikkeling blijf en de magie van het leven ook blijf voelen. Doordat alles met elkaar verbonden is en ik heel intuitief werk weet ik nooit van te voren wat ik precies in ga zetten en is het de ander die hierin bij mij dingen oproept en ik me bij aansluit. Het in beeld brengen van je vraagstukken is een krachtig middel om op een leuke en speelse manier toegang te krijgen tot je onderbewuste. Kinderen spelen en volwassenen praten, maar bij de vlinder sandplay coaching mag je praten d.m.v de vele miniaturen die dat wat in beeld mag komen voor je in beeld zal laten komen.