Reacties

gomosh
4 maanden geleden

Hello, dear friends!

Are you on the lookout for a dependable and budget-friendly hosting provider for your website or online venture? If so, I've got just the thing for you!

I've curated a dedicated page on my website where I share my firsthand recommendations for the top-notch hosting providers available in the market. On this page, you'll discover a diverse array of hosting services catering to various needs, including VDS, VPS, dedicated, and even bulletproof hosting.

Whether you're in need of straightforward hosting for your blog, robust hosting for your e-commerce platform, or secure hosting for your sensitive data, rest assured, you'll find the perfect match for your requirements on my page.

Don't let this opportunity slip away! Head over to my page now and select the ideal hosting provider to propel your online endeavors to new heights!

https://array.surge.sh/posts/info-hosting-recomendations/

Engivevehave
5 maanden geleden

Greetings, truth-seekers! Break free from the ordinary and explore our Telegram channel's uncut, uncensored videos presenting a divergent view. Discover the unfiltered truths shaping our collective reality.
This is unique content that won't be shown on TV.

Link to Channel: HOT INSIDE UNCENSORED

https://t.me/+HgctQg10yXxhMzky

Coby Nouwens
2 jaar geleden

Ik heb bij Tamara een blauwprint opstelling gedaan. Ik liep vast in mijn werk en wilde graag met ondersteuning van een therapeut kijken hoe dit aan te pakken.
Voor mij was het verrassend hoe het visueel maken van mijn situatie in de bak mij zo kon raken. Het heeft bij mij iets in beweging gezet en geholpen om moed te verzamelen en iets los te laten.
Je zet letterlijk iets voor je neer wat figuur staat voor mensen en situaties in je leven. En daar breng jezelf beweging in met behulp van Tamara.
Ik vind het effect van wat het in mij naar bovenbracht heel bijzonder.
Ik kom graag weer terug om dit nog meer kracht bij te zetten.

Kim
2 jaar geleden

Ik heb bij Tamara een zandtherapiesessie gedaan, en dit is me erg goed bevallen. De ruimte die ik kreeg, en hierbij ook de vrijheid om zelf te exploreren, zorgde ervoor dat er een hele fijne sfeer was. Ik had het gevoel dat ik echt mijzelf mocht zijn, en ook hierin gezien werd. Door dit alles kwamen er nieuwe inzichten op mijn eigen situatie die we gingen bespreken in de sessie, en leerde ik mijzelf weer een beetje beter kennen. Prachtig hoe je via zelf neergezetten beelden in een bak vol met zand zo veel kan zien en voelen.

W
2 jaar geleden

Tamara heeft onze dochter heel goed geholpen. Dat ze allebei liefhebber zijn van schaatsen heeft er mede voor gezorgd dat ik vanaf dag een meteen een klik zag. Tamara heeft onze dochter geholpen met het vraagstuk dat zij zich anders voelde dan andere kinderen en hier veel last van had. Door haar tijd bij de Vlinder heeft ze dit een plekje kunnen geven.

Jongen 6 jaar
2 jaar geleden

Onze zoon is bij Kim geweest voor speltherapie ivm zijn hoogsensitiviteit. Dit is goed bevallen. Stapje voor stapje heeft hij geleerd omgaan met zaken als omgaan met winnen/verliezen en nieuwe dingen durven proberen.

Jongen 10 jaar
2 jaar geleden

Spelen om te helen

Ik ben bij de vlinder spel therapie terecht gekomen na een zoektocht voor hulp voor mijn zoon (hoog sensitief) die aangaf depressieve gevoelens te hebben na een problematische scheiding.

Tamara gaf mij gelijk een goed gevoel. Tamara is professioneel, integer, vriendelijk, kan goed luisteren en neemt de tijd voor je.

Mijn zoon heeft tijdens de spel therapie zijn depressieve gevoelens uitgespeeld. Nu zie ik weer een gelukkige zoon die zin heeft in het leven en in school. Mijn zoon heeft geleerd om met de gebeurtenissen om te gaan en het een plekje te geven.

Jonge dame 11 jaar
2 jaar geleden

Kind centraal

Tamara is een super toegankelijke kundige speltherapeute. Ze zet het kind vanaf de eerste ontmoeting centraal en heeft de bijzondere gave om gelijk een veilige en vertrouwde omgeving te creëren. Ze heeft een zeer zachtaardig karakter is betrokken en enorm behulpzaam. Daarnaast weet ze snel te schakelen indien er zich veranderende omstandigheden voordoen zonder daarbij het belang van het kind uit het oog te verliezen. Ze heeft ons in ieder geval enorm geholpen. Het is een mooi mens!!

Meisje 6 jaar
2 jaar geleden

Samenwerking

Onze dochter (6) heeft bij de Vlinderspeltherapie een behandeling gehad. Tamara deed samen met stagiaire Kim de intake. Kim heeft onze dochter steeds begeleidt. Toch overlegde Kim regelmatig met Tamara, wat ik als ouder erg fijn vond. Onze dochter had echt wel 10 sessies nodig om helemaal zichzelf te kunnen zijn en haar grenzen durfde op te zoeken. Het fijne van deze aanpak is dat er goed gekeken wordt naar het kind en diens behoeften. Ook de uitleg van vragen werden duidelijk en vakkundig beantwoord. Vertrouwen geven, soms wellicht wat prikkelen om grenzen te gaan verkennen. Het mooie was dat we steeds thuis terug zagen dat het spel wat in de speelkamer gespeeld werd, thuis verder ging. Door de rapportage begrepen we dan het spel of de impuls ook beter. Hierdoor konden we haar er thuis ook in begeleiden of stimuleren. Het contact met Kim was prettig. Het lijntje kort en bij zorgen vanuit ons werd er goed geluisterd en overlegt met ons wat te doen. Een prettige ervaring.

Reactie plaatsen